Glutenfri räksmörgås

image

Var tvungen att posta en sommarbild som piggar upp lite i gråvädret! Det hjälper att titta på lite sommarbilder och drömma sig framåt. I dag har jag sått lite frön, chili, tomat och gurka. Ska prova så mina koriander frön som jag har till krydda, det har fungerat tidigare år. Den koriandern ser lite annorlunda ut än den som butiken har, men smakar lika gott!

En räksmörgås med mina klassiska tekakor som är så goda! Under alla räkor har jag grön sallad och kokt ägg i skivor samt gurka. Sök: glutenfria tekakor. Man måste ofta skriva sökorden exakt så som de står i presentationen annars kan det stå Nothing found. Därför ska jag försöka ta fram ett kartotek med alla recept som sökord i respektive kategori. Så att man slipper skrolla sig igenom en massa recept och äldre inlägg, vilket jag själv tycker är jobbigt ibland.

Hemlagad klassisk majonnäs sök:toast skagen

Jag har också en vegan tekaka utan vete ägg mjölk och guarkärnmjöl. Sök: naturligt glutenfritt korvbrödIMG_6196

Vegan majonnäs sök: grön majonnäsIMG_6222

 På söndag är det Alla Hjärtans Dag, och vill ni ha något skojigare än gelehjärtan så gör t.ex en Kalaki Kaka i en hjärtform med banan och kokosmjöl dekorerad med vit choklad, granatäppelkärnor och gräddrosor på kanterna, samt små exotiska fruktspett till. Sök: glutenfri banankaka i sökfältet längst ner till vänster och tryck enter eller ok på ditt skrivbord.

Små hjärtan av våfflor kan jag också tänka mig att göra! Recept på glutenfri klassisk (vegan) frasvåffla finns. Sök: glutenfria frasvåfflor.

IMG_3740

Glutenfri banankaka

IMG_0700_1

2 tankar om “Glutenfri räksmörgås

Lämna en kommentar