Barkbröd

IMG_4406IMG_4409

Den här limpan blev inte riktigt som jag hade föreställt mig att den skulle bli. Vissa konstnärliga kvaliteter besitter den i alla fall !

Om någon undrar hur jag gjorde så berättar jag. Alla experiment blir inte lyckade med en gång, men smaken blev bra i alla fall och limpan gick att skära efter någon dag utan att skorpan trasades sönder. Har tänkt på att använda riktigt barkmjöl i glutenfritt bröd eftersom det innehåller så mycket antioxidanter, men tyvärr har jag inte hittat var jag kan köpa det. Om någon vet var det finns att köpa så hör av er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s