Trädgårdskatter

IMG_4195 IMG_4197IMG_1091

 

Det här är lilla bedårande Ashie som kommer och hälsar på oss ibland, hon älskar att spana på grodorna i dammen. Hon har varit fullständigt livrädd som kattunge för Texas men nu har hon morskat upp sig och kan lugnt ligga kvar i gräset fast Texas är i närheten. Förra sensommaren tog Ashies nyfikenhet överhanden och hon smög in i huset, oturligt nog kom Texas också in samtidigt. Då for hon runt blomkrukorna och borden i panik så blomkrukor och vaser for i golvet men som tur är har det ändrats. Ashie har ett syskon som heter Dixie, hon har gröna lysande ögon och kolsvart blank päls. Jag ska försöka hinna fota henne också när hon kommer på besök.

Jag visste inte att det fanns djungelkatter som var utrotningshotade förrän jag hittade filmen på youtube.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s