Glutenfritt Julbröd

IMG_0224

 

Det här naturligt glutenfria brödet passar utmärkt till julens alla goda ostar och så ser det ju så ”juligt” ut också!

Den som vill kan pimpa Lilla Olle (som brödet heter) med julkryddor såsom malen ingefära, en knivsudd mald nejlika och ett par tsk. anis och lite pomerans. Den som vill ha ett stort bröd kanske kan ta en stor form, men jag har inte provat det själv ännu.

Här kommer länk till brödet som finns under kategori bröd utan surdeg.

https://ambrosiasglutenfria.com/?s=lilla+olle&submit=S%C3%B6k

IMG_3271

Jag älskar julgranskulor, olika sorter med minnen och särskilt sådana med hål , som går att titta in i med ett virrvarr av färger och gjorda i glas. En salig blandning i julgranen blir roligast tycker jag. Men en jul hittade vi inte julgransdekorationerna så då fick det bli en gran med enbart ljus i och det var vackert och stämningsfullt det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s