Alla Helgons Helg

 

IMG_2759

 

 

I helgen ska jag sjunga och lyssna på Brahms requiem under en annan konsert. Den lär vara väldigt vacker så det ska bli en ny erfarenhet. Här kommer lite meditativa höstbilder från en promenad vid Kyrkviken. Det är så härligt att gå utefter vattnet och se de olika årstidernas växlingar särskilt när vädret är så här fint. Här kommer en länk till Brahms requiem.

  https://www.youtube.com/watch?v=dJelOS-fjrY

 

 

 

IMG_2760IMG_2762IMG_2763IMG_2751IMG_2754

 

IMG_2755

5 tankar om “Alla Helgons Helg

   • Det hittar du allra längst ned, under själva inlägget och efter tidsangivelsen där det står när jag gjort inlägget. Oftast står det ju ”Inga kommentarer” och då klickar du där. Klart jag blir glad för en kommentar från dig, men känn ingen press! Tidigare kunde jag ibland bli lite bedrövad över att jag fick så få kommentarer jämfört med andra bloggare, men det har jag släppt nu. Kommentarerna är inte det viktigaste, utan det är att människor läser och har nytta av mina recept. Ha det gott Ambrosia!

    Gilla

   • Glutenfritt är en smal verksamhet men det ökar, och TV kockarna har hakat på trenden. Liksom intresset för vegetariskt. Men alla är inte stjärnor även om de syns i rutan och i bokdiskarna! Allting går som bekant att sälja med mördande reklam. Sen tror jag att det kan vara så att om en person är tillräckligt duktig så blir inte frågorna så många heller på bloggen. Leilas blogg är inte nerlusad med kommentarer heller och hon är ju en stjärna tycker i alla fall jag!
    Hälsar
    Ambrosia

    Gilla

 1. Tack för de uppmuntrande orden Ambrosia! Ja nog har många hakat på trenden, ibland kan man nästan bli lite full i skratt. Otrolig skillnad bara på de 4 år jag hållit på att blogga. Det som är positivt med att det blivit ”inne” med glutenfritt är ju att det kommer många bra nya produkter. Jag håller förresten med om att Leila är en stjärna. Ha en härlig helg!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s