Mitt Eget Blue Hawaii

IMG_4693 IMG_4687 IMG_4666 IMG_4696IMG_4702

Texas och jag har en hemlig plats där vi älskar att vara ! Han kan bada och leka med det han för tillfället hittar. Efter en lång skön dag på stranden är det dags för lite grillade fyllda bläckfiskar.

Trodde jag var ensam om den innovationen men tji fick jag när jag sökte på nätet! Jag kan meddela att fyllda grillade bläckfiskar är en ”hit” för den som gillar fisk och skaldjur. Mitt recept är hemligt ännu så länge, men så mycket kan jag säga att fyll små bläckfiskar med en härligt krämig risotto på olivolja, buljong avorioris,chili (ta med många kärnor), vitt vin, lök, vitlök, saffran, lite hackad paprika, små gröna ärtor (på slutet) och ev. lite småskuren serranoskinka.

Värst vad det här inlägget blev ”hemligt”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s