Trädgården står i blom

IMG_4540IMG_1858

Den här vackra gammaldags klängrosen heter Valdemar, den kastar sig just nu upp i mitt japanska körsbärsträd, på så vis blir det en underbar blomning till i trädet ! Rosen kan bli upp till fyra meter hög vilket skulle vara roligt,om det blev så högt att det kan komma ända upp till toppen av mitt träd.

IMG_4550

IMG_4558

Jag håller just nu på att ta fram moster Gertruds sockerkaka med äpple och kanel, men jag ska pröva med lite mindre mjöl i nästa provbak så att kakan blir perfekt så som jag vill ha den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s