Skärtorsdag

IMG_0754IMG_3970IMG_3960IMG_3968IMG_3971IMG_3964IMG_3978IMG_3980 Ett bröd som jag kan rekommendera i påsk är mitt citronbröd ”Citronisar” recept finns under kategorier:surdegsbröd, rulla till sidan tar slut och tryck sedan på äldre inlägg längs ner. Brödet innehåller inte färdig surdeg utan enbart Finax torkade surdeg, så det går fort att baka. Brödet går bra till sill, lamm och lax bl.a. Eftersom det tog 3 månader innan min blogg blev sökbar så påminner jag nu om detta goda och lätta kuvertbröd! Texas ska få ett litet påskägg med hundgodis i, han är mycket intresserad av vad babushka påskkärringarna gör i rabatten. Texas vill också vara påskkärring….? Just som Texas fått på sig påskkärring hucklet så kommer 4 livs levande små påskkärringar in på tomten och Texas vrider på huvudet, jag som hade en så bra vinkel. Han springer och möter barnen som ropar att Texas är en påskkärring. Jag som inte hunnit köpa godis ännu, men barnen tycker det går lika bra med hundgodis?? Sedan vill Texas bara ha mutan och tycker det går för sakta för matte att få fram godiset.

En tanke på “Skärtorsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s