Om glutenfritt mjöl och livet i en kakburk

IMG_3679IMG_3675IMG_3674IMG_3677IMG_3672IMG_3702IMG_3700IMG_3681

Plötsligt såg jag mitt eget liv på kakburken, min pappa hade antikaffär och älskade katter, han träffade sitt hjärtas kära i affären. Det var så det hela började!

I den här kakburken förvarar jag Två mix som är min benämning på en blandning av, lika delar majsmjöl och vitt rismjöl. Om man bakar mycket är det praktiskt att ha både Två mix och Tre mix hemma i färdiga blandningar då det underlättar bakningen. Att gå tillbaka och baka av enbart färdigköpta mixer är inte längre ett alternativ, det hoppas jag att många håller med om efter att ha bakat mina bröd.

Ha det gott

Ambrosia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s