En lucka i kalendern och livet på landet

IMG_3112IMG_3116IMG_3099Ibland är det bra att pausa fast inte ofrivilligt. Då jag saknat nät över helgen så har jag inte kunnat skriva på bloggen. Någon smart person neutraliserade mitt simkort i samband med att jag beställde en router som dessutom blev försenad. Så nu tänker jag ångra köpet och handla en router 745 kronor billigare på Clas Ohlsson.

I fredags så gjorde Texas och jag en utflykt till Elfvik mitt i snögloppet. Nästan alla hästar ville gå in i värmen så de hade väldigt bråttom när skötarna kom. Där finns en herrgård som har restaurang och cafe samt lite små butiker varav en säljer handstöpta ljus. Hönorna och tupparna befann sig inomhus men blev nyfikna när de hörde Texas gnälla så ivrigt, då masade de sig ut för att se vad som stod på. Trots vädret så var det lyckat.

Här kommer en liten adventskalender

Luckan med Texas är när han skakar av sej snön !

 

IMG_3110IMG_3093IMG_3094 IMG_3109 IMG_3095 IMG_3108 IMG_3113 IMG_3115 IMG_3111 IMG_3118  IMG_3105

Nu är det 14 dagar kvar till Julafton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s