En vinterdag i skogen

IMG_3563

IMG_3610IMG_3595

IMG_3569

Det är faktiskt sant, i helgen plockade jag ”höstisar” bildbeviset ser ni här. Trattkantarellerna hamnade inte på knäckemackan som planerat utan i såsen till älgbullarna med rårörda lingon. Jag håller fortfarande på och filar på mitt julknäcke recept, men lugn det kommer! Hoppas jag, knäckebröd på glutenfritt mjöl är inte helt lätt att få sprött och gott särskilt inte om det skall vara lite grövre tjocklek och utan frön. Håll tummarna för mej !

Receptet är finns under glutenfritt surdegsknäcke.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s